MENU


Huisgerookte Schotse zalm met piment d’Espelette en paprika, zure room, citrusgel
Saumon fumé maison au piment d’Espelette et paprika, crème aigre, gel au citron


 Dubbele heldere bouillon van langoustines, kleine groenten
Consommé double de langoustines, petit légumes

 
*Gebakken Sint-Jakobsnootje, schorseneren, verse Franse truffel Tuber Melanosporum
*Noix de Saint- Jacques rôtie, salsifis, truffes fraîches Française Tuber Melanosporum

 
Filet van hertenkalf ‘’origine Europe’’ peer in rode wijn, zwarte look, veenbessen, rode biet,
geglaceerde aardappelen met tijm
Filet de faon ‘’origine Europe’’, poire au vin rouge, ail noir, airelles, betterave rouge,
pomme de terre glacées au thym

 

  Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters  ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 

Tropische vruchten met cannelé de Bordeaux, espuma van tijm en limoen, ijs van kokos
Fruits tropicale, cannelé de Bordeaux, espuma au thym et citron vert  glace au noix de coco


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -