Menu vanaf 23 NOVEMBER

Menu à partir du 23 NOVEMBRE

 

Sint-Jakobsnootjes, meringue van rode biet, structuren schorseneer

Noix de Saint-Jacques, meringue de betterave rouge, structures de salsifis

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*Cannelloni van hoeve – ei, knolselder en emulsie van knolselder, crunch van pindanoten,

boschampignons

*Cannelloni d’oeuf de la ferme, céleri-rave et émulsion de céleri-rave, crunch de cacahuètes ,

champignon des bois

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Filet van rode poon, risotto van pompoen, Bouillabaise saus, prei en krokante ui

Filet de rouget barbet, risotto de potiron, sauce Bouillabaise, poireaux et croustillant d’ oignons

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Filet van hertenkalf, spruitjes en veenbessen, peer in rode wijn, aardappel rösti

Filet de biche, choux de Bruxelles et airelles, poire au vin rouge, pomme de terre rösti

Of – ou

Filet van Polderhaas, civet en royale van haas, wintergarnituur en cocotte aardappelen

Filet de lièvre, civet et lièvre à la royale, garniture hivernale, pommes de terre cocotte

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Verse en gerijpte Kazen van kaasmeester Callebaut ( supplement 14 €)

glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné du maître fromager Callebaut ( supplément 14 €)

verre de vin rouge € 6 – verre de Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

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Dessert met mandarijn, speculoos en amandelcake,

roomijs van Lieve vrouwtjes

Dessert à la mandarines, spéculoos et cake aux amandes

glace guimauve

 


€ 70,00
€ 25,00 aangepaste wijnen

*€ 95,00
*€ 30,00 aangepaste wijnen

Zonder * = vier gangen versie


Menu vanaf 4 januari

 

Kort gebakken rug van Schotse zalm ‘’label rouge’’ gemarineerd in ras-el-hanout kruiden,

zure room, kalamansi en kroepoek van inktvis

Dos de saumon d’Ecosse ‘’label rouge’’ mariné aux épices ras-el-hanout,

crème double, kalamansi et kroepoek de poulpe

 

 

*Noot van jonge tarbot, korst van spinazie,  tournedos van kreeft, crème van eierdooier,

Armoricainesaus

*Noix de turbotin, croûte d ‘épinards, tournedos de homard, crème de jaune d’œuf,

sauce Armoricaine

 

 

Gebakken ganzenlever, appel en peer, spinazie, saus met vierkruidenpoeder

Foie d’oie poêlée, pomme et poire, épinards, sauce quatre épices

 

 

Lamsvlees uit Sisteron, gesmoorde schouder, seizoensgroenten, saus met rozemarijn,   gratin Dauphinois

Agneau de Sisteron, épaule d’agneau braisée, légumes de saison, sauce au romarin,

gratin Dauphinois

 

 

Verse en gerijpte Kazen van kaasmeester Callebaut  ( supplement 14 €)

glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  du maître fromager Callebaut  ( supplément 14 €)

verre de vin rouge € 6 – verre de Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

 

Bloedsinaas, mango, passievruchten en chocolade 65%

Orange sanguine, mangue, fruits de la passion et chocolat 65%