Menu vanaf 19 Oktober Menu à partir du 19 Octobre

 

Toast met boschampignons, zoet zuur van ui en emulsie van peterselie

Toast aux champignons des bois, aigre doux d’ oignons, émulsion de persil

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Gebakken Sint-Jakobsnootjes, geglaceerde pastinaak, crème van pastinaak met curry en piment, walnoten

Noix de Saint-Jacques rôties, panais glacés, crème de panais aux curry et piments, noix

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* Kreeft en kalfszwezeriken, kreeftensaus, structuren van pompoen

*Homard et ris de veau, sauce homardine, structure de potiron

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Fazantenhen gebakken met wijngaardblad, jus natuur, spruiten, veenbessen en witloof

Poule faisane rôtie à la feuille de vigne, jus nature, choux de Bruxelles, airelles et chicons

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Verse en gerijpte Kazen van kaasmeester Callebaut (supplement 14 €)

glas rode wijn € 6, glas Madeira € 8, Madeira tasting € 10

Fromages frais et af né du maître fromager Callebaut (supplément 14 €)

verre de vin rouge € 6, verre de Madeira € 8, Madeira tasting € 10

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Doyenne peer, mascarpone, caramel en chocolade

Poire Doyenné, mascarpone, caramel et chocolat


€ 70,00
€ 25,00 aangepaste wijnen

*€ 90,00
*€ 30,00 aangepaste wijnen

Zonder * = vier gangen versie