MENU


Tartaar van zeebaars, radijs, platte kaas, krokante olijf, avocado
Tartare de bar, radis, fromage frais, olive croustillante, avocat

 

*Oosterschelde kreeft, erwten en tuinbonen, bonenkruid, granny-smith appel
*Homard bleu de Hollande, petit-pois, fèves de marais, sarriette, pomme granny-smith

 

Kabeljauw, asperges, gekonfijte tomaten, gemarineerde kerstomaat, 
Cabillaud, asperges,  tomates confites, tomates cerises marinées

  

Filet van jonge eend uit Challans, rabarber uit de tuin, poivrade van artisjok, polenta, zoetzure jus
Filet de Canette de Challans, rhubarbe de notre jardin, poivrade d’artichauds, polenta jus aigre doux

 

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

  

Aardbeien gemarineerd met vlierbloessemsiroop,  framboos, crème van basilicum, sorbet van limoen en rozen
Fraises marinées aux fleurs de sureaux,  framboises, crème au basilic, sorbet aux citrons vert et roses


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -