Hoofdgerechten vis-  Les plats de poisson

 

Deense kabeljauw
pistou – kleurrijke tomaten uit de tuin – zwarte olijven

Cabillaud Danois
pistou – tomates multicolores de notre jardin – olives noir

€ 38


Tarbotmoot
seizoensgroenten – pont neuf aardappelen – choronsaus

Darne de turbot
légumes de saison – pont neuf – sauce choron

€ 60

Hoofdgerechten gevogelte & vlees-Les plats de volaille & de viande

 

Jonge duif
in salade – truffeljus - pijnboompitten

Pigeonneau
en salade – jus de truffes – pignons de pin

€ 42


Kalfszwezeriken
seizoensgroenten – spinazie – wilde champignons

Ris de veau
légumes de saison – épinards – champignons sauvages

€ 43

 

Rundsribstuk ‘’origine’’
seizoensgroenten – salade – fijne frietjes - béarnaise

Côte de bœuf ‘’origine’’
légumes de saison – salade – pommes allumettes - béarnaise

€ 40