MENU


 

Open ravioli van knolselder, knolselder ‘’carbonnara’’ stijl, gebakken langoustine
Ravioli ouvert de céleri-rave, céleri- rave style ‘’carbonnara’’, langoustine rôtie

***

*Filet van jonge tarbot, prei, Bouchot mosselen, emulsie van tomaten
*Filet de turbot, poireaux, moules Bouchot, émulsion de tomates

***

Verse pasta, geklaarde boter met salie, boschampignons
Pâtes fraîches, beurre clarifier à la sauge, champignons des bois

***

Roodpootpatrijs in druivenblad, herfstgarnituur, stekjes aardappelen
Perdreau patte rouge, garniture d’automne, pommes allumettes

***

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10
Fromages frais et affiné des maîtres fromager Belge ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

***

Rijstpap met structuren van kokos, geconfijte pruimen, ijs van witte chocolade
Riz au lait, structure de noix de coco, pruneaux confites, glace au chocolat blanc


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -