Hoofdgerechten vis-  Les plats de poisson

Tarbot
Dijonaise of mousseline saus
Turbot
sauce Dijonaise ou mousseline
€ 62

Zeetong
Cardinale – spinazie- seizoensgroenten- rijst
Sole
Cardinale – épinards – légumes de saison - riz
€ 45

Zeetong
meunière – fijne frietjes - salade
Sole
meunière – pommes allumettes - salade
€ 45 

 

 

Hoofdgerechten wild en vlees- Les plats de gibier et de viande 

Kalfszwezeriken
erwten- truffel- nieuwe aardappelen
Ris de veau
petits-pois- truffes- pomme de terre nouvelles
€ 42

Franse zwartpootkip uit de Landes ‘’Label rouge’’
groenten van het seizoen – jus natuur – fondant aardappel 2 pers.
2 de dienst van de bout in salade
Poularde française pattes noir des Landes ‘’Label rouge’’
légumes du moment – jus nature – pommes de terre fondant 2 pers.
repasse de la cuisse en salade
€ 41

Côte à l’os
salade- frietjes- béarnaise
Côte à l’os
salade- frites- béarnaise
€ 48