Hoofdgerechten vis-  Les plats de poisson

Filet van tarbot
asperges – seizoengroenten – mousseline saus
Filet de turbot
asperges – légumes du marché – sauce mousseline
€ 62

Zeetong
meunière – fijne frietjes - salade
Sole
meunière – pommes allumettes - salade
€ 40

Kabeljauw rug
korst van champignons peterselie en ham – groenten van het seizoen
Dos de cabillaud
croûte de champignons persil et jambon – légumes de saison
€ 38 

 

 

Hoofdgerechten wild en vlees- Les plats de gibier et de viande 

Kalfszwezeriken
Spinazie - wilde champignons volgens aanvoer - mosterdsaus
Ris de veau
épinards – champignons sauvage selon arrivages – sauce moutarde
€ 42

Jonge haan ‘’Mieral’’
gebakken -boutje gevuld met brunoise van groenten en truffel – dragon saus ( 2 pers.)
Coquelet ‘’Mieral’’
rôti -la jambonette farcie de petit légumes et truffes – sauce à l’estragon ( 2 cts.)
€ 30 p.pers.

Eend uit Challans
gekarameliseerde wortelen met pistaches en sinaas
Canard de Challans
carottes caramélisées aux pistaches et oranges
€ 39