Hoofdgerechten vis-  Les plats de poisson

 

Rose langouste uit Bretagne
cassoulet van primeur groenten, jus nature met tuinkruiden

Langouste rose de Bretagne
cassoulet de légumes primeur, jus nature aux herbes

€ 46

 

Cassoulet van langoustines
asperges, morilles, jus van gevogelte met kruiden en kleine groenten

Cassoulet de langoustines
asperges, morilles, jus de volaille aux fines herbes et petit légumes

€ 42

 

Wilde heilbot
daslook, verse erwten, groene asperges, radijs, crème van groene kruiden

Flétan sauvage,
ail sauvage, petit-pois frais, asperges verte, radis, crème aux fines herbes

€ 39

Hoofdgerechten gevogelte & vlees-Les plats de volaille & de viande

 

Kalfszwezeriken
seizoensgroenten – polenta – béarnaise

Ris de veau
légumes de saison – polenta – béarnaise

€ 43

 

Jonge duif
zoet zuur van ui – aardappelpuree – erwten - snijboon

Pigeonneau
aigre doux d’oignons  – purée de pommes de terre – petit-pois – haricots coupés

€ 44

 

 

Varkensribstuk ‘’Duke of Berkshire’’
lentegroenten – pickels – pont neuf aardappelen

Côte de porc ‘’Duke of Birkshire’’
légumes de printemps – piccalilli – pont neuf

€ 40