Hoofdgerechten vis-  Les plats de poisson

 

Rug van jonge tarbot

gegrild – seizoensgroenten – mousseline van kreeft

Darne de turbotin

grillé – légumes de saison – mousseline de homard

€ 60

 

Sint-Jakobsnootjes uit Dieppe gebakken

schorseneren - waterkersolie – champignons – zwarte look met koffie

Noix de Saint-Jacques de Dieppe rôties

salsifis – huile aux cressons – champignons – ail noir au café

€  45

 

Zeetong klassiek

meunière – salade – fijne frietjes

Sole classique

meunière – salade – frites

€ 43

 

Langoustine

op zijn geheel in 2 gesneden – kruidenolie – piments d’Espelette – spinazie

Langoustines

entières, coupées en deux – olive aux herbes – piments d’Espelette – épinards

€ 42

Hoofdgerechten gevogelte & vlees-Les plats de volaille & de viande

 

Kalfszwezeriken

seizoensgroenten – polenta – béarnaise met stukjes kreeft

Ris de veau

légumes de saison – polenta – béarnaise aus dés de homard

€ 42

 

Jonge duif

zoet zuur van ui – rode biet – aardappelpuree

Pigeonneau

aigre doux d’oignons  – betterave rouge – purée de pommes de terre

€ 42

 

Lamsvlees

seizoensgroenten – gekonfijte rode ui – gratin Dauphinois – jus met rozemarijn

Agneau

légumes de saison  – oignons rouge confit - gratin Dauphinois – jus au romarin

€ 46

 

Pithivier ( indien aanvoer van verse truffes )

gevogelte – ganzenlever – Périgourdine saus – truffel - krulsla ( 2 pers.)

Pithivier ( si la truffes frais et fournie )

volaille – foie d’oie – sauce Périgourdien – truffes – salade frisée ( 2 cts. )

€ 58 p.pers.