Traiteurdienst-Service traiteur
24  december - 25 decembre 2016  ( afhalen op 24 )  les plats sont à enlever le  24                             
31 december 2016  1 januari – janvier ( afhalen op 31 )  les plats sont à enlever le 31       

Ballotine van ganzenlever , confituur van rode ui, gelei van kweepeer  €  195 /Kg
Mini brioche € 1 stuk
Ballotine de foie d’oie, confiture d’oignons rouges, gelée aux coings   €  195/Kg
Mini brioche € 1 la pièce

Huisgerookte wilde Schotse zalm met de hand gesneden €  6,5 / 100gr.
Saumon d’Ecosse sauvage fumé, tranché à la main  € 6,5 / 100gr.

Gemarineerd Sint-Jakobsnootje in zijn schelp met olijfolie en  Perigordtruffel, veldsla
Noix de Saint-Jacques marinée dans sa coquille à l’huile d’olive et truffes du Périgord, salade de blé
€ 14 stuk- pièce

Huisgemaakte kaaskroket  -   Croquette aux fromages  € 6
Huisgemaakte garnaalkroket – Croquette aux crevettes € 9

Kreeft Belle-vue of à la nage € 45 ( 600 gr)
Homard en Belle vue ou à la nage € 45 ( 600 gr)

Heldere bouillon van langoustines, klein groenten € 14/ liter
Consommé de langoustines, petits légumes  € 14 / litre

Sint-Jakobsnootje met Champagnesaus,
groenten en kruiden in gesloten schelp met bladerdeeg
Noix de Saint-Jacques sauce au champagne, légumes et herbes,
dans sa coquille scellée de pâte feuilletée
€ 12,00 stuk- pièce

Zeetong gepocheerd ( zonder graten) op Oostendse wijze, Duchesse aardappelen
Sole pochée (sans arête) à l’Ostendaise, pommes Duchesse
€ 27

Parelhoen Fine Champagne, ( witloof, appel en veenbessen,natuuraardappelen)  min.  2 pers
Pintade Fine Champagne, ( chicons, pomme et airelles, pommes de terre nature)  min. 2 cts.
€ 22  p. pers. – p. cts.

Filet van hertenkalf, ( poivradesaus, spruiten,appel met veenbessen, witloof, natuuraardappel)
Filet de faon, (sauce poivrade, choux de Bruxelles, pomme et airelles, chicons, pommes de terre nature)
€ 32

Hazenrug Arlequin ( poivrade- en roomsaus, witloof, peer in rode wijn,spruiten,  natuur aardappelen ) per 2 pers.
Rable de lièvre  ( poivrade- et sauce à la crème, chicons, poire au vin rouge, pommes de terre nature) par 2 cts.
€ 32 p. pers.- p. cts.

Kalkoen ( versneden) gevuld met kalfsgehakt en champignons ( witloof, peer in rode wijn, spruiten,  natuur aardappelen )   min. 6 pers.
Dinde  découpée farcie au haché de veau et champignons, (chicons, poire au vin rouge, pommes de terre nature)    min. 6 cts.
€ 23    p. pers.- p. cts. ( enkel met Kerst – à Noël )

Huisgemaakte  aardappelkroketten
Croquette de pommes de terre maison 
€ 0,75 / stuk

Assortiment van 5 broodjes € 3,50
Assortiment de 5 petits pains

 

Voor de kinderen – pour les enfants :
Vol-au-vent met gehaktballetjes -Vol-au-vent, petites boulettes  € 12
Ballekes in tomatensaus – Boulettes sauce tomates  € 12

Aperohapjes – garniture apéro
Macaron met rode bietensap en mousse van ganzenlever
Macaron au jus de betterave rouge et mousse de foie d’oie

Mini quiche
Mini quiche

Mi-cuit van tonijn, mayo met sojasaus
Mi-cuit de thon mayo au soja

Praline van kreeft en coquille met bisque gelei
Praline de homard et coquille, gelée au bisque

Cannelloni van rundsvlees, gemarineerde groenten, crème van olijven
Cannelloni de boeuf, légumes marinés, crème d’olives

€ 25 per doosje van 10 stuks gemengd 

 

WEBSITE & RESERVATIONS POWERED BY TABLEFEVER