Menu Traiteur Kerst en oudejaar
Menu traiteur Noël et Saint-Sylvestre

24  december - 25 decembre 2018  ( afhalen op 24 )  les plats sont à enlever le  24                             
31 december 2018  1 januari – janvier ( afhalen op 31 )  les plats sont à enlever le 31       

 

Ballotine van ganzenlever, gelei van kweepeer, brioche
Ballotine de foie d’oie, gelée aux coings, pain brioche

***

Heldere bouillon van langoustines, kleine groenten, pannenkoek met tuinkruiden, stukjes kreeft
Consommé de langoustines, petit légumes, crêpe aux fines herbes, dés de homard

 ***

Kleine zeetong Véronique, spinazie, witte wijnsaus
Solette Véronique, épinards, sauce au vins blanc

 ***

Parelhoen met fine Champagnesaus, wintergarnituur
Pintade sauce fine Champagne, garniture hivernale

Of-ou

Filet van hertenkalf, poivrade saus,  wintergarnituur  (supplement € 10)
Filet de biche, poivrade saus,  garniture hivernale ( supplément €10 )

***

Feestelijk dessert
Dessert des Fêtes

 

€ 65