MENU oudejaarsavond

MENU DE LA SAINT-SYLVESTRE

 

Fijne schijfjes van Sint-Jakobsnootjes, crème van zure room, Parijse champignons, kervelolie en Belgische gold label kaviaar

Fines tranches de noix de Saint-Jacques, crème aigre, champignons de Paris, huile aux cerfeuil et caviar Gold label Belge

***

Langoustinestaart Royale, bouillon van langoustines geparfumeerd met citrus,

pompoen, kerrie, wortel en sinaas

Queue de langoustine Royale, bouillon de langoustine aux citrons,

potiron, curry, carottes et orange

***

Tarbot met spinaziekorst, crème van eierdooier, prei en aardappel, Noilly prat saus        

Turbot, croûte d’épinards, crème de jaune d’oeuf, poireau et pommes de terre,

sauce Noilly Prat

***

Gebakken ganzenlever, appel en witloof, saus met 5 kruidenpoeder, peperkoek

Foie d’oie poêlé, pommes et chicons, sauce aux 5 épices, pain d’épices

***

Marbré van kip uit de Dombes, knolselder en truffel, hoorn des overvloed,                                 

kroket van de bout met kalfszwezeriken, Périgourdine saus

Marbré de poularde de Bresse, céleri-rave et truffes, trompettes de la mort,                                                   

croquette de la cuisse aux ris de veau, sauce Périgourdine

***

Mousse van Alto el Sol bittere chocolade,

crème van vanille en kaneel

Mousse au chocolat amer Alto el Sol ,

crème à la vanille et cannelle

 


€190 Aperitief : glas Champagne Autréau blanc des blancs als aperitief , aangepaste wijnen, mokka en glas Champagne om middernacht

          Apéritif : verre de Champagne Autréau, vins , moka et une coupe à minuit

Voorschot € 50 per persoon te storten op rek. BE 11 293-0147142-48

Acompte € 50 par personne à verser n° BE 11  293-0147142-48