Menu PRESTIGE

- Het menu liefst telefonisch reserveren en  vermelden dat dit menu genomen wordt. - 


Warme langouste gerookt à la minute,                                                                  
zeekraal, vinaigrette met  truffeljus, tomaat enbasilicum

Langouste fumé chaud à la minute,                                                                             
salicorne, vinaigrette jus de truffes, tomates et basilic

 

Soupe aux truffes
Ter ere van Paul Boucuse gecreëerd  Giscard d’Estin

Soupe aux truffes
À l’ honneur de Paul Boucuse créer pour Giscard d’Estin

 

Kip uit Bresse met rivierkreeftjes
krielaardappelen, seizoensgroenten

Poularde de Bresse aux écrivisses
omme de terre grenaille, légumes de saison

 

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters                                 
( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge                           
( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 

Dessert à la carte

 


Menu : € 110

Kaas ipv dessert – fromages à la place du dessert € 10