MENU


Warm gerookte zeebaars met de lijn gevangen, groene vinaigrette met druiven
Bar de ligne fumé chaud, vinaigrette verte aux raisins

Biscuit van Sint-Jakobsnootjes en kreeft, jonge spinazie, blanke botersaus
Biscuit de noix de Saint-Jacques et homard, pousses d’épinards, beurre blanc

  • Morieltjes, asperges en langoustines, jus van morieltjes
    * Morilles, asperges et langoustines, jus de morilles

Jonge franse duif, toast en saus ‘’Bécasse stijl ‘’ primeur groenten
Pigeonneau français, toast et sauce’’ style bécasse’’ , légumes primeur

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné des maîtres fromager Belge ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

Cremeux van bloedsinaas, brownie, chocolade structuren met infusie van vruchtenthee uit Nepal
Crèmeux d’orange sanguine, brownie, structures de chocolat au thé fruits de Népal


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -