MENU


Strukturen van bloemkool, gebakken langoustine, noisette boter
Structures de chou-fleur, langoustine rôtie, beurre noisette

 

(*) Belgische en Franse asperges, julienne van gerookte eendenborst, Maltaise saus, sinaasappelzestes
(*) Asperges Belge et Française,  julienne de magret de canard fumé, sauce Maltaise, zestes d’oranges

 

Regenboog zalmforel, aardappel, gefruite kikkerbillen, Vitelotte chips
Truite de rivière saumonée , pomme de terre, cuisses de grenouille frittes, chips vitelotte

 

Jong lam uit Sisteron, schouder met korstje van pistache, abrikozen en vijgen,  handgerolde couscous m’hamsa, primeur groenten
Jeune agneau de Sisteron, épaule sous une croute de pistaches, abricots en figues, couscous roulé à la main m’hamsa, légumes primeurs

 

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters  ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 

Dessert rond chocolade, karamel, banaan en limoen, olie van noten uit onze tuin
Dessert autour de chocolat, caramel, bananes et citron vert, huile de noisettes de notre jardin


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -