MAANDMENU


 

Zeeduivel langzaam gegaard, couscous van primeur bloemkool,
noisette boter, postelein, vichyssoise van jonge bloemkool

Lotte cuite à basse température, couscous de choux-fleurs primeur,
beurre noisette, pourpier, vichyssoise de jeune choux-fleurs

***

*Wilde heilbot, daslook, verse erwten, groene asperges, radijs,
crème van groene kruiden

*Flétan sauvage, ail sauvage, petit-pois frais, asperges verte, radis,
crème aux fines herbes

***

‘’De Klassieker’’
Quenelle van snoekbaars, rivierkreeftjes, Nantua saus, zeekraal

‘’Le classique’’
Quenelle de brochet, écrivisses, sauce Nantua, passe-pierre

***

Pluma, Mechelse asperges, morieltjes met vin jaune en Madeira,
mousseline saus met jus van morieltjes

Pluma, asperges de Malines, morilles au vin jaune et Madeire
sauce mousseline au jus de morilles

***

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters  ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

***

 Macaron met Gariguette aardbeien, structuren van limoen en citroen
Macaron aux fraises Gariguette, structure de citron vert et citron

 


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen