MENU


Gekoelde heldere bouillon van langoustines, brunoise van  langoustines en meloen, rode basilicum
Consommé glacé de langoustines, brunoise de langoustines et melon, basilic rouge

 

*Kreeft in noisette boter,  gegrilde aubergines en courgettes op Italiaanse wijze, crème van erwten
*Homard en beurre noisette, aubergines et courgettes grillées à l’italienne, crème de petit pois

 

Filet van tarbot, waterkers, selder, broodkorstjes en truffel
Filet de turbot, cresson, céleri, croûtons de pain et truffes

  

Gelakte buik van melkkalf, zoetzure sjalot, gebrande uiringen, sla hart
Ventre de veau de lait laqué, aigre doux d’échalottes, rondelle d’oignons brulés, coeur de laittue

 

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

  

Gemarineerde abrikoos, ijs van citroentijm, mousse van amandel, granité van Champagne
Abricot mariné, glace au thym citronné, mousse d’amandes, granité de Champagne


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -