MENU


Filet van rode barbeel, zandwortel, crème van pompoen,
citrus, sinaas en bergamot

Filet de rouget barbet, carottes, crème de potiron, 
agrumes, orange et bergamote

 

*Pijlinktvis opgevuld met fijne groeten en kreeft,
lavaspoeder, coulis van paprika

*Encornet farci de petits légumes et homard,
poudre de lavas, coulis de paprika

 

Boschampignons, gnocchi, crème van kaas, pancetta, peterselie en pindanoten

Champignons des bois, gnocchi, crème de fromages, pancetta, persil et cacahuètes

 

Roodpoot patrijs, wijngaardblad, herfstgarnituur, allumettes aardappelen

Perdreau pattes rouge, feuille de vigne, garniture d’automne, pommes allumettes

 

 Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)

glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)

verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 

Vijgentaartje, chocolade friand, sorbet van perzik, roomijs van pistaches

Tartelette aux figues, friand au chocolat, sorbet aux pêches, glace aux pistaches


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -