MAANDMENU


 

Carpaccio van langoustines, gekoelde consommé  van bouillabaise , avocado
Carpaccio van langoustines, consommé glacé bouillabaisse, avocat

***

*Crème van erwten, slaharten, kreeft uit de Oosterschelde, burrata
*Crème de petits-pois, salade sucrinne, homard bleu de Hollande, burrata

***

Zeebaars, mini courgettes, gevulde courgette bloem, pijlinktvis
Bar, mini courgettes, fleur de courgette farcie, cépia

***

Borst van kwartel ‘’craupaudine’’ , duxelles en boschampignons,
geconfijt boutje, krokante aardappel, jus natuur met mosterd

***

Suprême de caille ‘’craupaudine’’ , duxelles et champignons des bois,
la cuisse confite, pomme de terre croustillante, jus nature à la moutarde

***

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters  ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

***

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 ***

Cheesecake met variatie van aardbeien en rabarber, sorbet van limoen en rozen
Cheesecake aux fraises et rhubarbe, sorbet citron vert et roses

 

 


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen