MENU


 

Gebakken sint-Jacobsnootjes, bloedworst, knolselderjus en Granny-Smith appel

Noix de Saint-Jacques rôtie, boudin noir, jus de céleri-rave, pomme Granny-Smith

 ***

Heldere bouillon van langoustines, tête de veau en tortue

Consommé de langoustines, tête de veau en tortue

 ***

Filet van rode poon, pompoen, kervelwortel, pomelo en zestes van sinaasappel

*Filet  de rouget barbet, potiron, racines de cerfeuil, pomelo et zestes d’oranges

 ***

Fazant in boter gebakken ‘’ Brabançonne’’ witloof, spruiten, ratte aardappelen

Faisan rôti au beurre ‘’Brabançonne’’ chicons, choux de Bruxelles, pomme de terre rattes

 

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters  ( supplement 14 €)

glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10

Fromages frais et affiné  des maîtres fromager Belge  ( supplément 14 €)

verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

 

Soes tropical, gevuld met cremeux van mango en passievruchten, bittere chocolade en roomijs van chocolade

Choux tropical farçi d’un crémeux de mangue et fruits de la passion, chocolat amer glace au chocolat


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -