MENU


 Langoustines, gelakte wortelen, wortelcrème, gefrituurde ui op franse wijze, kervel
Langoustines, carottes laquées, crème de carottes, oignons à la française, cerfeuil

*Zeetong Véronique een klassieker van August Escoffier
*Sole Véronique un classique d’August Escoffier

Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe met schorseneren, charcutière saus, walnoot en peterselieolie
Noix de Saint-Jacques de Dieppe aux salsifis, sauce charcutière, noix, huile de persil

Hazenrug en royale van haas, poivrade - en roomsaus, veenbessen, gekonfijt witloof, knolselder, groen kool,
Rable et royale de lièvre, sauce poivrade et crème, airelles, chicons confit, céleri- rave, choux vert

Verse en gerijpte Kazen van Belgische kaasmeesters ( supplement 14 €)
glas rode wijn € 6- glas Madeira € 8 – Madeira tasting € 10
Fromages frais et affiné des maîtres fromager Belge ( supplément 14 €)
verre de vin rouge € 6 – verre de Madère € 8 – tasting de Madère € 10

Clementine, amandelbrood, speculoos en chocolade
Clémentine, pain aux amandes, spéculoos et chocolat


Prijs menu  

€ 75   -  € 25 aangepaste wijnen

*€ 95,00   -  *€ 30,00 aangepaste wijnen

- voor wijzigingen in het menu kunnen supplementen aangerekend worden -