Voorgerechten – Les entrées

 

Kreeft ( vanaf  eind april Oosterschelde kreeft)
salade –- tomaat - ganzenlever - vinaigrette met truffeljus – basilicum en kruiden

Homard ( a partir de fins avril homard bleu de Hollande)
salade – tomates -  foie d’oie  -  vinaigrette au jus de truffes – basilic et fines herbes  
 

€ 39

 

Ganzenlever
naturel  – citrus – kleine salade – Franse brioche

Foie d’oie
au naturel – agrûmes   – petite  salade  – brioche française

€ 34

 

Langoustine
op zijn geheel in 2 gesneden – kruidenolie – piments d’Espelette – spinazie

Langoustines
entières, coupées en deux – olive aux herbes – piments d’Espelette – épinards

€ 42

 

Rose langouste uit Bretagne
warm gerookt à la minute, vinaigrette jus de truffes
of lauw en ‘‘Belle – vue ‘’

Langouste rose de Bretagne
fumé chaud à la minute, vinaigrette jus de truffes
ou  tiède en ‘’Belle – vue ‘’

€ 46

 

‘’De Klassieker’’
Quenelle van snoekbaars -  rivierkreeftjes -  Nantua saus - zeekraal

‘’Le classique’’
Quenelle de brochet -  écrivisses -  sauce Nantua - passe-pierre

€ 38

 

 

 

Asperges
huisgerookte zalm - blanke botersaus met tuinkruiden - broodcroutons

Asperges,
saumon fumé maison -  beurre blanc aux herbes - croûtons de pain

€ 37