Menu November
17 nov - 23 dec
Sint-Jakobsnootjes met pompoen gebakken in de oven, crème van pompoen, gefruite peterselie
Dubbele heldere bouillon van wildgevogelte, quenelles van fazant met truffel
*Verse pasta met eekhoorntjesbrood, crème van Parmezaan, coulis van waterkers
Filet van hertenkalf, remoulade van knolselder, veenbessen en blaadjes van spruiten
Verse en gerijpte kazen door het huis ‘La Petite Vache’ en Bernard Anthony, kaasmeester uit de Elzas
broodje met noten en gedroogd fruit ( supplement 14 €)
glas wijn € 6 – glas Madeira € 8- Madeira tasting € 10
Dessert rond mandarijn, clementine en lopende chocolade
Prijs: 70 € - 90 € met * - met aangepaste wijnen: 25 € - 30 € met *
Lunch
Elke middag met uitzondering van zondag
Evening - Diner: op donderdag- en maandagavond
Prijs: 3 Gangen Menu : 45 € - Met glas Champagne, Aangepaste Wijnen en Koffie: 73 €
Kerstmenu - Menu de Noël
24 december
Gebakken Sint-Jakobsnootjes, julienne van spitskool, truffelboter
Noix de Saint-Jacques rôties, julienne de choux pointu, beurre aux truffes
Noordzeetong met Bouillabaisesaus krokante slierten van kruidenpannenkoek,
Sole de la mer du Nord sauce Bouillabaise, croustillant de crêpe aux fines herbes
Zwarte risotto met kreeft, sojabonen, kroepoek van rijst en tapioca
Risotto noir aux dés de homard, fèves soja, croquant aux riz et tapioca
Vol-au- vent van Bressekip, velouté en mousselinesaus, bladerdeeg met truffel
Vol-au- vent de poularde de Bresse, sauce velouté et mousseline, pête feuilleté aux truffes
Chiboust van mandarines, glacé met witte chocolade, crème van mascarpone, sponge-cake van pistache
Chibouste de mandarines, glacé au chocolat banc, crème mascarpone
Prijs: €115
€150 Aperitief: glas Champagne Autreau 1er Cru, aangepaste wijnen en mokka
Apéritif: verre de Champagne Autreau 1er Cru, vins et moka
Voorschot €50 per persoon te storten op rek. 293-0147142- 48
Acompte €50 par personne à verser no 293-0147142- 48
MENU oudejaarsavond
MENU DE LA SAINT-SYLVESTRE
Krokante aardappelrosti, schijfjes van Sint-Jakobsnootjes met Belgische Gold label kaviaar, crème van schorseneren, kruidenolie
Croustillant de pomme de terre rösti, escalopes de Saint-Jacques au caviar Belge Gold label crème de salsifis, huile aux herbes
Tarbot, aardappelmousseline "Robuchon" Périgourdinesaus
Turbot, mousseline de pomme de terre "Robuchon" sauce Périgourdine
Verse pasta met eekhoorntjesbrood, crème van Parmezaanse kaas
Pâtes fraiches aux cèpes, crème au Parmesan
Parelhoen uit de dombes, kroket van de billen, couscous met bergamotcitroen en gedroogde abrikozen zoet zuur
Pintade des Dombes, croquette de la cuisse, couscous à la bergamote et aigre doux d'abricots
Chiboust van mandarines, roomijs met witte chocolade, crème van mascarpone, sponge-cake van pistache
Chibouste de mandarines, glace au chocolat banc, crème mascarpone
€180 Aperitief: glas Champagne Autréau blanc des blancs als aperitief , aangepaste wijnen, mokka en glas Champagne om middernacht
Apéritif: verre de Champagne Autréau, vins , moka et une coupe à minuit
Voorschot €50 per persoon te storten op rek. 293-0147142- 48
Acompte €50 par personne à verser no 293-0147142- 48